FAQ & Customs

  • Wat zijn de verzendkosten?

Verzending via PostNL (5,50€)  of Bpost (6,50€) als pakket met tracknummer

Pakjes worden opgehaald van dinsdag tot en met vrijdag. Op zaterdag enkel pakjes via PostNL.

Op maandag worden er dus geen orders verzonden.


  • Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betalen via Bancontact / Mistercash of via een overschrijving. Betalen ter plaatste bij afhaling is natuurlijk ook mogelijk.
(Eigen foto's dienen wel altijd op voorhand afgerekend te worden)


  • Ik heb steentjes te kort, hoe wordt dit opgelost?

Werkwijze : stuur een email naar service@misscoccinelle.be met een foto van het volledige A4 blad met aanduiding van de ontbrekende/verkeerde kleuren/zakjes. Enkel op deze manier kan ik u verder helpen.


  • Kan ik ook van een eigen foto een diamond painting laten maken?

Dat kan zeker :-) Foto’s verzonden via facebook en/of messenger worden niet in behandeling genomen vermits er langs die weg heel veel pixels verloren gaan (foto’s worden onzuiver).
Hou er aub ook rekening mee dat ik geen photoshop doe en dus geen foto’s bewerk.
Geheel vrijblijvend stuur ik u dan een layout met de kleinst mogelijke afmeting. Het heeft echt geen zin om zelf vooraf een maat aan te vragen! U krijgt de juiste maat volgens de foto. Groter kan u dan altijd gaan, niet kleiner. Stuur ook geen vierkante foto voor een rechthoekige diamond painting of omgekeerd (vierkant = 4 gelijke zijden).Te kleine of te onduidelijke foto's kan u bij mij niet bestellen. Ik wil namelijk dat u achteraf met een goed gevoel naar uw diamond painting kan kijken. Dat u fier kan zijn op uw werk. Wanneer u tevreden bent met de layout dan gaat hij na voorafbetaling in productie.
Uw foto mailt u door naar : eigenfoto@misscoccinelle.be

  • Wat zijn de algemene verkoopsvoorwaarden?

Die vindt u hier

  • Klarna, koop nu, betaal later

Koop nu - Betaal later

Deze voorwaarden voor Betaal later zijn van toepassing tussen jou en de winkel waar je je goederen, tickets of diensten koopt en waarvoor je Betaal later als betaalmethode kiest. 

Als je voor Betaal later kiest, bieden wij je de mogelijkheid om 30 dagen na de verzending van je goederen of tickets te betalen/ na de datum waarop de dienst of de digitale inhoud beschikbaar voor je is. Wij dragen onze vordering op jou over aan Klarna Bank AB (“Klarna”). Klarna zal je een betalingsopdracht sturen zodat je direct aan Klarna kan betalen. Voor de contactgegevens en meer informatie over Klarna kan je klarna.com bezoeken.

Je betaalt enkel wanneer je je bestelling hebt ontvangen!

Klarna biedt consumenten Aankoopbescherming, wat inhoudt dat je als consument niet hoeft te betalen voor je bestelde goederen tot je die ontvangen hebt en dat Klarna je zal helpen wanneer je problemen hebt met je aankoop.

Ga voor meer informatie en instructies naar: 

https://www.klarna.com/be/aankoopbeschermingklarnas-aankoopbescherming-voor-consumenten/

Kosten en commissie

We brengen een commissie van 0 € per aankoop in rekening.

Herinneringskosten

Als Klarna niet de volledige betaling heeft ontvangen op de vervaldatum die op de factuur wordt vermeld, moet je aanmaningskosten betalen in overeenstemming met onderstaande tabel. Tussen iedere herinnering zit minimaal 10 dagen.  

Van

Tot

Eerste herinnering

Tweede herinnering 

Derde herinnering

€ 0

€ 4.99

€ 0

€ 2.00

€ 4.00

€ 5.00

€ 9.99

€ 0

€ 3.00

€ 5.00

€ 10.00

€ 19.99

€ 0

€ 4.00

€ 6.00

€ 20.00

€ 49.99

€ 0

€ 5.00

€ 7.00

€ 50.00

€ 99.99

€ 0

€ 7.00

€ 10.00

€ 100.00

€ 499.99

€ 0

€ 10.00

€ 13.00

€ 500.00

  •  

€ 0

€ 13.00

€ 17.00

Incassokosten 

Indien Klarna na de derde herinnering de totale betaling niet heeft ontvangen, wordt de factuur overgedragen aan onze incassopartner. In dit geval is van rechtswege en zonder dat een ingebrekestelling nodig is, een rente van 12% per jaar of de wettelijke rentevoet voor een te late betaling in handelstransacties verschuldigd. Bovendien heeft Klarna of de incassopartner bij het geheel of gedeeltelijk uitblijven van de betaling van de schuld op de vervaldag, van rechtswege en zonder dat een ingebrekestelling nodig is, recht op een vastgestelde schadevergoeding van 15% van het factuurbedrag met een minimumbedrag van 40 euro per factuur. Deze forfaitaire schadevergoeding komt boven de hierboven vermelde herinneringskosten. De rente alsook de schadevergoeding zijn te rekenen vanaf de vervaldag van de factuur.

Kredietcheck en het behandelen van je gegevens door Klarna

Als je voor Betaal later kiest zal Klarna je kredietwaardigheid beoordelen, waarbij soms een kredietcontrole wordt uitgevoerd. Klarna verwerkt je persoonsgegevens om te voldoen aan onze verplichtingen uit deze overeenkomst en voor de aanvullende doeleinden die je kan vinden in onze Privacyverklaring. De Privacyverklaring is hier en op onze website beschikbaar. Door gebruik te maken van de diensten van Klarna bevestig je dat je deze Verklaring hebt gelezen. Wij verwerken je persoonsgegevens bijvoorbeeld om je te identificeren en om klantenanalyses, kredietbeoordelingen, marketing en bedrijfsontwikkeling uit te voeren. Wij kunnen je gegevens ook doorgeven aan geselecteerde partners (zoals kredietinformatiebureaus), die buiten de EU/EER gevestigd kunnen zijn. In de Privacyverklaring vind je meer informatie over het delen van gegevens, je rechten met betrekking tot je gegevens, hoe je contact met ons kunt opnemen met vragen of hoe je een klacht kan indienen bij een autoriteit. 

Toewijzen

U mag geen rechten of plichten die u onder deze voorwaarden hebt, overdragen of toewijzen. Voor zover, al dan niet toegestaan door de toepasselijke wetgeving, kunnen wij deze voorwaarden of enig recht of verplichting onder deze voorwaarden op elk moment overdragen of toewijzen, onder de voorwaarde dat een dergelijke overdracht of toewijzing uw rechten en plichten onder deze voorwaarden niet ten nadele van u wijzigen.

Deze informatie downloaden.

 

 

 

© 2019 - 2023 Miss Coccinelle | sitemap | rss